Η πρεσσοθεραπεία είναι μια σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος καταπολέμησης της κυττταρίτιδας και του τοπικού πάχους η οποία δρα όπως και το παραδοσιακό λεμφικό μασάζ όμως πλέον γίνεται μέσω ενός ιατρικού μηχανήματος τελευταίας τεχνολογίας με τη βοήθεια κυψελίδων αέρα. Είναι μια επαναστατική διαδικασία η οποία αυξάνει την φλεβική και λεμφική ροή, βελτιώνει την μικροκυκλοφορία του αίματος, αποσυμφορεί και αποτοξινώνει τις περιοχές στις οποίες εφαρμόζεται. Απευθύνεται όχι μόνο σε όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα κυτταρίτιδας και όψης φλοιού πορτοκαλιού αλλά και σε όσους θέλουν να αποτοξινώσουν το σώμα τους ή ακολουθούν ταυτόχρονα κάποιο πρόγραμμα διατροφής. Και αυτό γιατί η πρεσσοθεραπεία κινητοποιεί τη λέμφο, αυξάνει το οξυγόνο σε όλο το σώμα και βοηθά στην αποβολή των περιττών ουσιών μέσα από τις φυσικές διεργασίες του οργανισμού.

Θα πονέσω; Όχι! Η πρεσσοθεραπεία είναι μια εντελώς ανώδυνη θεραπεία που δεν προκαλεί ερεθισμό ή σημάδια. Διαρκεί περίπου μισή ώρα και ο ασθενής επιστρέφει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες. Συνιστάται η επανάληψη της θεραπείας, ενώ ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται κατά περίπτωση.

Οφέλη:

-Αποσυμφόρηση και βελτίωση μικροκυκλοφορίας

-Βελτίωση όψης φλοιού πορτοκαλιού και καταπολέμηση κυτταρίτιδας

-Αποβολή τοξινών από το σώμα

-Προσφέρει αίσθημα ευεξίας

-Προλαμβάνει προβλήματα που προκαλούνται από την ορθοστασία ή την έντονη καθιστική ζωή

Τροποι Πληρωμης

Στo Beauty Clinic, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τις υπηρεσίες μας με

  • Μετρητά 
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με χρεωστική κάρτα  
  • Δυνατότητα αποπληρωμής εώς και 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα

Ωραριο Λειτουργιας

Λειτουργούμε καθημερινά,

Δευτέρα - Παρασκευή,

ώρες 9:00πμ έως 21:00μμ

Σάββατο, ώρες 9:00πμ έως 12:00μμ

FACEBOOK

Ποιοι ειμαστε

Το Beauty Clinic είναι μια πρότυπη μονάδα ιατρικής αισθητικής που σας παρέχει μια σειρά από εξειδικευμένες θεραπείες καθώς επίσης και ολοκληρωμένες λύσεις για προβλήματα δερματολογικής φύσης.

 

Διευθυνση

Λ. Δημοκρατίας 43 & Αιγάλεω 3

Ασπρόπυργος 

www.beautyclinic.gr

Τηλεφωνα

210 5578 138
10 γραμμες

   

Φορμα επικοινωνιας