Το μασάζ είναι ένας από τους πλέον παραδοσιακούς και αποτελεσματικούς τρόπους καταπολέμησης της κυτταρίτιδας. Μέσα σε λίγες μόνο συνεδρίες καταφέρνει να αποτοξινώσει και να αποσυμφορήσει την περιοχή, βελτιώνοντας τη μικροκυκλοφορία του  αίματος, αυξάνοντας τα επίπεδα του κυτταρικού μεταβολισμού και συντελώντας στην απομάκρυνση του περιττού λίπους από τους ιστούς.

Ταυτόχρονα το μασάζ κατά της κυτταρίτιδας τονώνει τους μυς αλλά και συσφίγγει το δέρμα. Βοήθα στην αποβολή άχρηστων ουσιών μέσω του λεμφικού συστήματος. Το μασάζ γίνεται με εξειδικευμένες κινήσεις και καταπολεμά το τοπικό πάχος σε δύσκολες περιοχές όπως οι μηροί, η κοιλιά, τα μπράτσα και οι γλουτοί.

Πρόκειται για μια ανώδυνη, φυσική και μη επεμβατική θεραπεία. Ωστόσο συνδυάζεται με άλλες θεραπείες σώματος κατά της χαλάρωσης, της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους και βοηθά στη μέγιστη απόδοσή τους.

Τροποι Πληρωμης

Στo Beauty Clinic, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τις υπηρεσίες μας με

  • Μετρητά 
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με χρεωστική κάρτα  
  • Δυνατότητα αποπληρωμής εώς και 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα

Ωραριο Λειτουργιας

Λειτουργούμε καθημερινά,

Δευτέρα - Παρασκευή,

ώρες 9:00πμ έως 21:00μμ

Σάββατο, ώρες 9:00πμ έως 12:00μμ

FACEBOOK

Ποιοι ειμαστε

Το Beauty Clinic είναι μια πρότυπη μονάδα ιατρικής αισθητικής που σας παρέχει μια σειρά από εξειδικευμένες θεραπείες καθώς επίσης και ολοκληρωμένες λύσεις για προβλήματα δερματολογικής φύσης.

 

Διευθυνση

Λ. Δημοκρατίας 43 & Αιγάλεω 3

Ασπρόπυργος 

www.beautyclinic.gr

Τηλεφωνα

210 5578 138
10 γραμμες

   

Φορμα επικοινωνιας