Η μεσοθεραπεία είναι μια ευρέως διαδεδομένη, μη επεμβατική αισθητική θεραπεία η οποία εκτός από το πρόσωπο έχει θεαματικά αποτελέσματα και στο σώμα. Η μεσοθεραπεία σώματος γίνεται με ειδικά διαλύματα και καταπολεμά τη κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Είναι μια καλή και προσιτή λύση για όσους προτιμούν τις μη χειρουργικές μεθόδους αντιμετώπισης της χαλάρωσης και των ατελειών του σώματος.

Με την ενέσιμη μεσοθεραπεία, πολύ λεπτές βελόνες εγχέουν δραστικές λιποδιαλυτικές και αναπλαστικές ουσίες που στοχεύουν στους υποδοχείς των λιποκυττάτρων που είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή του λίπους. Εφαρμόζεται στις περιοχές όπου το λίπος συσσωρεύεται και δεν υποχωρεί ακόμα και με σωστή διατροφή ή άσκηση, όπως η κοιλιά, το εσωτερικό των μηρών, οι γλουτοί, τα γόνατα και τα μπράτσα. Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος ομορφιάς της Beauty Clinic θα εξετάσει τις ανάγκες σας και θα προσφέρει τον κατάλληλο συνδυασμό συστατικών για τη μεσοθεραπεία ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Τι θα αισθανθώ;

Η μεσοθεραπεία είναι μια ανώδυνη, μη επεμβατική θεραπεία που διαρκεί περίπου μισή ώρα. Υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί ερυθρότητα ή μελανιά σε ευαίσθητο δέρμα μετά τη συνεδρία. Δεν υπάρχουν παρενέργειες και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Η θεραπεία έχει άμεσα αποτελέσματα και συνήθως ολοκληρώνεται σε 3-6 συνεδρίες. Η συχνότητα των επαναλήψεων εξαρτάται πάντα από το πρόβλημα. Μπορεί να εφαρμοστεί συνδυαστικά με άλλες θεραπείες σώματος για να ενισχύσει τα αποτελέσματά τους.

Οφέλη:

-Αντιμετώπιση τοπικού λίπους

-Καταπολέμηση κυτταρίτιδας & χαλάρωσης

-Σύσφιξη

Αqualyx

Το Αqualyx είναι μια ενέσιμη θεραπεία λιποδιάλυσης που δρα τοπικά στο πρόβλημα του τοπικού πάχους. Το υλικό εγχέεται με ειδική τεχνική η οποία ακολουθεί συγκεκριμένο πρωτόκολλο εντός του υποδόριου λιπώδους ιστού με τη χρήση λεπτών βελονών. Είναι μια θεραπεία σχετικά ανώδυνη όπου μπορεί να ελαχιστοποιηθεί η οποιαδήποτε ενόχληση με την χρήση αναισθητικής κρέμας. Μετά την εφαρμογή μπορεί να εμφανιστεί μια σχετική ερυθρότητα ή κάποιο ελαφρύ οίδημα τα οποία υποχωρούν πλήρως λίγες ημέρες μετά τη θεραπεία. Η ιδιαιτερότητα της θεραπείας έγκειται στο βασικό συστατικό του Αqualyx το δεσοξυχολικού οξύ ένα είδος χολικού οξέος το οποίο παράγεται φυσιολογικά από τον οργανισμό (από το συκώτι μας) και βοηθάει στην αποδόμηση του λίπους. Στην πραγματικότητα η θεραπεία προκαλεί υγροποίηση των λυποκυττάρων, καταστρέφοντάς τα οριστικά. Τα κυτταρικά κατάλοιπα απομακρύνονται διαμέσου της λεμφου του σώματος και τα μη συνδεδεμένα λιποκύτταρα μεταβολίζονται και μετατρέπονται σε ενέργεια. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το πρόβλημα του κάθε περιστατικού και τις αντιδράσεις του λιπώδους ιστού. Κατά μέσο όρο,υπολογίζονται 3-6 συνεδρίες ανά 20 μέρες.

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την δεύτερη συνεδρία ενώ τα τελικά αποτελέσματα είναι άκρως εντυπωσιακά.

Το Αqualyx μπορεί να εφαρμοστεί στις παρακάτω περιοχές:

 

 • Γλουτούς
 • Κοιλιά
 • Βραχίονες
 • Μέση
 • Γοφοί
 • Ψωμάκια
 • Γόνατα
 • Στήθος
 • Εσωτερικό των μηρών
 • Διπλοσάγονο

Τροποι Πληρωμης

Στo Beauty Clinic, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τις υπηρεσίες μας με

 • Μετρητά 
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
 • Με χρεωστική κάρτα  
 • Δυνατότητα αποπληρωμής εώς και 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα

Ωραριο Λειτουργιας

Λειτουργούμε καθημερινά,

Δευτέρα - Παρασκευή,

ώρες 9:00πμ έως 21:00μμ

Σάββατο, ώρες 9:00πμ έως 12:00μμ

FACEBOOK

Ποιοι ειμαστε

Το Beauty Clinic είναι μια πρότυπη μονάδα ιατρικής αισθητικής που σας παρέχει μια σειρά από εξειδικευμένες θεραπείες καθώς επίσης και ολοκληρωμένες λύσεις για προβλήματα δερματολογικής φύσης.

 

Διευθυνση

Λ. Δημοκρατίας 43 & Αιγάλεω 3

Ασπρόπυργος 

www.beautyclinic.gr

Τηλεφωνα

210 5578 138
10 γραμμες

   

Φορμα επικοινωνιας